Daniel Klobučar

Daniel KlobučarDaniel KlobučarSem izkušen, v Angliji živeči ponudnik visoko kakovostnih, hitrih, natančnih in zanesljivih prevajalskih storitev in tolmačenja. Redno sodelujem z vladnimi ustanovami, mednarodnimi korporacijami, majhnimi podjetji in zasebniki.

V prevajalskem poslu delam več kot 15 let. Pred začetkom samostojne prevajalske kariere sem v enem od največjih prevajalskih podjetij na svetu štiri leta vodil skupino slovenskih prevajalcev.

Specializiran sem na naslednjih področjih prevajanja: pravo, prevajanje in lokalizacija spletnih strani, računalništvo (programska in strojna oprema), internet in e-trgovina, avtomobilizem, mali gospodinjski aparati in bela tehnika, pohištvo, uporabniški priročniki, elektronske naprave, telekomunikacije, mediji in večpredstavnost, turizem, trženje in tržne raziskave, trgovina, oglaševanje in odnosi z javnostmi.

Prevajam tudi besedila s področja letalstva, meroslovja, raziskav, transporta in logistike, geografije, človeških virov, filma in televizije.

Za posameznike največkrat prevajam razna potrdila, diplome, dovoljenja, življenjepise, rojstne in poročne liste ter korespondenco z državnimi organi.

V Londonu in drugod po Združenem kraljestvu sem na voljo za tolmačenje na poslovnih sestankih, med obiski zdravnikov, državnih organov itd.

V več kot 15 letih prevajalskega dela sem pridobil neprecenljive prevajalske izkušnje. Sodelujem z velikimi mednarodnimi korporacijami in ustanovami, kot so: Suzuki, Renault, Michelin, Schindler, Adobe, HP, IBM, Oracle, Philips, Sony, Urad za publikacije EU, Evropska komisija, Ministrstvo za pravosodje in več pravnih pisarn v Združenem kraljestvu.

Pokličite/pišite, če bi se radi pogovorili o kakršnem koli prevajalskem projektu ali rezervirali tolmačenje.

Angleški prevodi

 

 

 

 

 

 

 

 

Specializiran sem za prevajanje iz angleščine
v slovenščino in obratno na mnogih tematskih področjih: od prava in tehnike do trženja.

Cene prevodov

 

 

 

 

 

 

 

 

Cene prevodov so pregledne, razumljive
in glede na brezpogojno kakovost ene
od najugodnejših na trgu.

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrebujete hiter, zanesljiv in kakovosten
angleški prevod? Pišite ali pokličite!

   

Kako vam lahko pomagam?

Podjetjem in posameznikom v Sloveniji, Angliji in drugod zagotavljam kakovostne, hitre in zanesljive angleške prevode in tolmačenje.

Prevajam spletne strani, uporabniške priročnike, navodila za uporabo, kataloge, letna poročila, poslovne pogodbe, sporočila za medije, rojste in poročne liste ter vse ostale dokumente, katerih kakovostni prevodi so odločilnega pomena za uspeh na angleško govorečih trgih. Podjetjem in posameznikom zagotavljam tolmačenje v Londonu in drugod v Združenem kraljestvu.