Angleški prevodi po meri naročnika

Sem v Angliji živeči materni govorec slovenskega jezika in zagotavljam kakovostne, hitre in zanesljive angleške prevode in tolmačenje mednarodnim korporacijam, malim podjetjem in zasebnim strankam.

Kakovostni angleški prevodi

V svoji 15-letni prevajalski karieri sem prevedel več kot 3,5 milijona besed (skoraj 12000 strani). Pri prevajanju si pomagam z vrhunskimi prevajalskimi orodji in terminološkimi zbirkami, s pomočjo katerih lahko zagotavljam hitre in natančne angleške prevode na mnogih tematskih področjih. Računalniška prevajalska orodja uporabljam zgolj kot dopolnilo svojega prevajalskega znanja. V strojno prevajanje ne verjamem in ga nikoli ne uporabljam. Odločno zagovarjam dejstvo, da še tako dobra programska oprema nikoli ne more nadomestiti izkušenega prevajalca.

Zanesljivi angleški prevodi

Vedno si prizadevam za zagotavljanje kakovostnih prevodov, zato sprejemam izključno projekte na področjih, za katera sem specializiran.

Hitri slovenski prevodi

Ker prevajam samo besedila, za katera sem specializiran, uporabljam vrhunske prevajalske pripomočke in ker sem na voljo tudi zvečer in ob koncih tedna, vam lahko nujne prevode zagotovim v najkrajših možnih rokih.

Angleški prevodi

 

 

 

 

 

 

 

 

Specializiran sem za prevajanje iz angleščine
v slovenščino in obratno na mnogih tematskih področjih: od prava in tehnike do trženja.

Cene prevodov

 

 

 

 

 

 

 

 

Cene prevodov so pregledne, razumljive
in glede na brezpogojno kakovost ene
od najugodnejših na trgu.

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrebujete hiter, zanesljiv in kakovosten
angleški prevod? Pišite ali pokličite!

   

Kako vam lahko pomagam?

Podjetjem in posameznikom v Sloveniji, Angliji in drugod zagotavljam kakovostne, hitre in zanesljive angleške prevode in tolmačenje.

Prevajam spletne strani, uporabniške priročnike, navodila za uporabo, kataloge, letna poročila, poslovne pogodbe, sporočila za medije, rojste in poročne liste ter vse ostale dokumente, katerih kakovostni prevodi so odločilnega pomena za uspeh na angleško govorečih trgih. Podjetjem in posameznikom zagotavljam tolmačenje v Londonu in drugod v Združenem kraljestvu.